Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Το ιδανικότερο δώρο ενόψει της 14ης Φεβρουαρίου


Η επιλογή δώρου για την περίσταση της 14ης Φεβρουαρίου είναι πάντα δύσκολη υπόθεση. Μία έξυπνη πρόταση και «Σταθερή αξία» είναι η αγορά ενός βιβλίου. 

        Τίτλος βιβλίου: «Του έρωτα» 


Το συγκεκριμένο Βιβλίο περιέχει ποιήματα του Βασίλη Παπαμιχαλόπουλου και της ζωγράφου Μαργαρίτας Ράντοβα. Συνδυάζει την ερωτική μηνυματική ποίηση με την εικαστική τέχνη. Το σχήμα του, το σκληρό εξώφυλλο και η εν γένει αισθητική του το κατατάσσει στην κατηγορία των βιβλίων που  είναι κατάλληλο για να δωριστεί κυρίως ενόψει της 14ης Φεβρουαρίου. 

 Βιογραφικά στοιχεία του Β. Παπαμιχαλόπουλου:

Γεννήθηκε στα Λεχαινά της Ηλείας το 1958 και τέλειωσε το 6/τάξιο Γυμνάσιο στους Αγίους Αναργύρους Αττικής. Φοίτησε, στη Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού  Ναυτικού Κύμης, στη σχολή Λογιστών ΤΕΙ Πειραιώς, στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας, στο Παιδαγωγικό του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο στην Ειδική Αγωγή.
Σήμερα υπηρετεί ως δάσκαλος Ειδικής Αγωγής στην Α/θμια Εκπ/ση. 

           
Έχει εκδώσει:

 •  « ABIMOPECTORE» Ποιήματα 1975

 •   «¨Ένα Χωριό γράφει την Ιστορία του – Κατσίγκρι- Άγιος Αδριανός»

 •   Τοπική ιστορία-Λαογραφία 2002

 •  «Γωνία Διοπτεύσεως» Ποιήματα 2005

 •  «Εν καταδύσει» Ποιήματα 2012

 •  «Του έρωτα» Ποιήματα 2012 
 •  
   
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε: 

Στο Αιγάλεω, στα βιβλιοπωλεία «ΠΛΑΝΟ» (Γερμανού 5, κοντά Θηβών και Ιερά Οδός), «Βλιβλιαγορά» Θηβών 398 – Αγ. Σπυρίδωνας, στην Αθήνα από τα βιβλιοπωλεία «Ιανός» (Σταδίου 24), Α. Χρηστάκης (Ιπποκράτους 10-12) «Έναστρον» Σόλωνος 101και στα PUPLIC, στους Αγίους Αναργύρους από τα βιβλιοπωλεία της Ε. Παπάρα - «Επίκεντρο» (Κεντρική Πλατεία, Αγίων Αναργύρων 3) και Μ. Στίγκα (Σοφ. Βενιζέλου 99).2 σχόλια:

 1. Ευχαριστώ για τα σχόλια και την προβολή του βιβλίου. Β. Παπαμιχαλόπουλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...και εμείς σας ευχαριστούμε πολύ κ. Παπαμιχαλόπουλε που κοσμίσατε με το βιβλίο σας, το ιστολόγιό μας. :-)

   Διαγραφή